12 hónap alatt a Föld körül: ízutazás Pink Cékla módra

Ti szerettek utazni? És az utazásaitok alkalmával szívesen ismerkedtek meg a helyi konyhával, ízekkel? 2018-ban egy új projektbe kezdek a blogon, méghozzá egy világkörüli ízutazásba!
Hogy ez mit jelent? Minden hónapban más-más országba kalauzollak el Titeket, bemutatva a konyha és az étkezési szokások jellegzetességeit, valamint egy tipikus előétel, főétel és desszert receptjét, a saját konyhámban elkészítve . A képen láthatjátok az ízutazásom célpontjait januártól decemberig. Nem meglepő módon Franciaországgal kezdem a kalandozást (ehhez még utaznom sem kell, még képzeletben sem ).
Az első tíz úticélt magam választottam ki számomra érdekes, inspiráló országokat összeválogatva, az utolsó kettőre pedig Ti tehettetek javaslatot Facebookon és Instagramon. Ezúton is köszönöm a sok kommentet és szavazatot!

Nagyon örülnék, ha velem tartanátok ebben az izgalmas kalandban! A januári, francia receptekkel és a francia konyhát bemutató írásommal pedig hamarosan jelentkezem.

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.