Frissítő bazsalikomos, uborkás avokádókrémleves

Ebben a gyönyörű őszi időben nyugodtan készítsétek még el ezt a hideg uborkás avokádókrémlevest, a forró sütőtökkrémleves még várhat néhány hetet!

A recept a szeptemberi Kifőztük magazinban is megjelent.

Hozzávalók 4 személyre: 

1 kígyóuborka
2 avokádó
1 kis csokor bazsalikom
1 evőkanál frissen facsart citromlé
1 gerezd fokhagyma

bors
víz

avokrlmleves1

Elkészítés: 

A kígyóuborkát meghámozzuk, az avokádó húsát kivájjuk, turmixgépbe tesszük az összes többi hozzávalóval. Annyi vízzel öntsük fel, hogy bőven ellepje a hozzávalókat. Összeturmixoljuk, ha szükséges, tovább ízesíthetjük és behűtve fogyasztjuk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.