Tudom, hogy mostanában az összes receptemre ezt mondom, de ennél egyszerűbb süteményt tényleg nehezen tudok elképzelni. A legbonyolultabb lépés Sophie távoltartása volt a kész sütitől a fotózás során és mint a képeken láthatjátok, ez nem is sikerült. Hihetetlen érzékkel és gyorsasággal tud egyébként rárepülni bármilyen ételre, szerencsére az étvágyával nincs probléma :).
A recepthez cukrot és más édesítőt nem használtam, valamint zsiradékot sem, így a hagyományos banánkenyérhez képest sokkal könnyedebb lett a végeredmény.
Hozzávalók:
4 érett banán
2 tojás
125 g natúr joghurt
2 joghurtos pohár liszt
1 teáskanál sütőpor
Elkészítés:
A hozzávalókat a fenti sorrendben kézi habverővel simára keverjük, a sütőformába öntjük és 180 fokos sütőben 45-50 perc alatt megsütjük (a sütési idő a forma mélységétől függ!).
