Elfeledett receptjeim

Talán észrevettétek, hogy pár hete új erővel és lendülettel vetettem bele magam a blogolásba, a receptek megosztásába. Persze nem kell eget rengető számokra gondolni, de mindig meglepődöm a statisztikák láttán, hogy az elmúlt egy év viszonylag kevés új receptje ellenére még mindig vannak lelkes követőim. Nagyon köszönöm Nektek a támogatást és hogy elkészítitek a receptjeimet!

És ha már a számokról van szó, hitetlenkedve konstatáltam, hogy már több mint 300 recept szerepel a blogon. Visszanézve a több mint három évvel ezelőtti kezdeteket, elég sokfelé kalandoztam ez idő alatt. A legbüszkébb talán a 12 hónap alatt a Föld körül – Ízutazás Pink Cékla módra sorozatra vagyok, mert abban a recepteken kívül az egyes országok gasztronómiáját bemutató cikkekkel is sok munkám volt. Aztán cukrásztudásomat tökéletesítettem az Így sütnek a franciák! sorozatban, mikor a magyar Ide süss! műsor castingjára készültem. Legutóbb pedig a Bébicékla sorozatot indítottam útjára, amelyben Sophie men9i alapján gyerekeknek való recepteket osztok majd meg Veletek.

A régi receptjeim viszont könnyen feledésbe merülnek itt a blogon, ha néha-néha nem idézzük fel őket. Így most az alábbiakban összegyűjtöttem a kedvenc receptjeimet az elmúlt három évből, hátha Nektek is megjön a kedvetek valamelyiket (újra) elkészíteni.

Padlizsános lasagne

Jamie csirke tikka masalája

Töltött édesburgonya

Bazi nagy görög báránysült

Marokkói ünnepi sült csirke

Ropa vieja – kubai marharagu

A legjobb almás zabkeksz

Mindenmentes édesburgonyás csokitorta

Francia mousse torta tükörglazúrral

Csokoládés, körtés Charlotte torta

Házi Ferrero Rocher

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.